Nutriční hodnoty (Jahodový lahodný dortík)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 23 995 kJ / 5 735 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 97,22 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 73,72 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 23,50 g |
Tuky | 317,74 g |
– nasycené | 130,26 g |
– nenasycené | 165,20 g |
–– mononenasycené | 126,90 g |
–– polynenasycené | 38,30 g |
––– omega 3 | 10,74 g |
Vláknina | 16,00 g |
Cholesterol | 1,58 g |
Sodík | 1,16 g |
Sůl | 3,02 g |
Sacharidy | 613,60 g |
– cukry | 464,00 g |
––– laktóza | 27,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
200 g 200 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 200 g |
200 g 200 g cukru moučky | Cukr bílý | 200 g |
10 lžic 10 lžic oleje | Olej řepkový | 110 ml |
4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
10 lžic 10 lžic vlažné vody | Voda | 180 ml |
1/2 1/2 prášku do pečiva | Kypřící prášek | 6 g |
500 g 500 g jahod | Jahody čerstvé | 500 g |
2 kelímky 2 kelímky pomazánkového másla | Pomazánka mléčná | 300 g |
500 ml 500 ml smetany ke šlehání | Smetana kravská sladká 30% | 500 ml |
200 g 200 g moučkového cukru | Cukr bílý | 200 g |
6 plátků 6 plátků želatiny (Dr. Oetker) | Želatina vepřová | |
ovoce | Jahody čerstvé | |
šlehačka | Šlehačka 35% |