Nutriční hodnoty (Ovocný táč)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 30 202 kJ / 7 218 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 140,60 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 16,42 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 124,18 g |
Tuky | 290,42 g |
– nasycené | 65,18 g |
– nenasycené | 208,87 g |
–– mononenasycené | 146,70 g |
–– polynenasycené | 62,16 g |
––– omega 3 | 16,71 g |
Vláknina | 34,11 g |
Cholesterol | 645 mg |
Sodík | 146 mg |
Sůl | 0,32 g |
Sacharidy | 993,51 g |
– cukry | 294,98 g |
––– laktóza | 12,89 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
ovoce (rybíz, angrešt) | Jahody čerstvé | |
3,5 hrnku 3,5 hrnku mouky hladké | Mouka pšeničná hladká | 875 g |
1 kostka 1 kostka droždí (42 g) | Droždí pekařské lisované | 42 g |
6 lžic 6 lžic cukru | Cukr bílý | 150 g |
1 hrnek 1 hrnek mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 250 ml |
2 2 žloutky | Vaječný žloutek | 46 g |
3/4 hrnku 3/4 hrnku oleje | Olej řepkový | 187.5 ml |
80 g 80 g másla | Máslo kravské | 80 g |
150 g 150 g mouka polohrubé | Mouka pšeničná hladká | 150 g |
80 g 80 g cukru | Cukr bílý | 80 g |
tuk na vymazání plechu | Margarín |