Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Ovocný táč)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie30 202 kJ /
7 218 kcal
Bílkoviny140,60 g
– z toho živočišné bílkoviny16,42 g
– z toho rostlinné bílkoviny124,18 g
Tuky290,42 g
– nasycené65,18 g
– nenasycené208,87 g
–– mononenasycené146,70 g
–– polynenasycené62,16 g
––– omega 316,71 g
Vláknina34,11 g
Cholesterol 645 mg
Sodík 146 mg
Sůl0,32 g
Sacharidy993,51 g
– cukry294,98 g
––– laktóza12,89 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
ovoce (rybíz, angrešt) Jahody čerstvé
3,5 hrnku 3,5 hrnku mouky hladké Mouka pšeničná hladká 875 g
1 kostka 1 kostka droždí (42 g) Droždí pekařské lisované 42 g
6 lžic 6 lžic cukru Cukr bílý 150 g
1 hrnek 1 hrnek mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 250 ml
2 2 žloutky Vaječný žloutek 46 g
3/4 hrnku 3/4 hrnku oleje Olej řepkový 187.5 ml
80 g 80 g másla Máslo kravské 80 g
150 g 150 g mouka polohrubé Mouka pšeničná hladká 150 g
80 g 80 g cukru Cukr bílý 80 g
tuk na vymazání plechu Margarín

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.