Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Polévka z hlívy ústřičné, chilli papriček a řapíkatého celeru)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 138 kJ /
750 kcal
Bílkoviny24,55 g
– z toho živočišné bílkoviny7,27 g
– z toho rostlinné bílkoviny17,28 g
Tuky39,19 g
– nasycené20,03 g
– nenasycené18,66 g
–– mononenasycené12,97 g
–– polynenasycené5,69 g
––– omega 30,39 g
Vláknina27,77 g
Cholesterol 27 mg
Sodík 58 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy62,43 g
– cukry15,77 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
350-400 g 350-400 g hlívy ústřičné Hlíva ústřičná syrová 375 g
2 PL 2 PL sádla Sádlo vepřové 30 g
1000 ml 1000 ml vývaru (bujonu) Vývar hovězí 1000 ml
3 PL 3 PL hladké mouky Mouka pšeničná hladká 30 g
2 2 barevné chilli papričky Chilli paprička čerstvá
1-2 1-2 cherry rajčátka Rajčata cherry 45 g
drcený kmín Kmín mletý
4 stroužky 4 stroužky česneku Česnek čerstvý 28 g
čerstvá majoránka Majoránka čerstvá
červená gulášová paprika Paprika sladká
2 2 jarní cibulky Cibulka jarní čerstvá
1 1 větší červená paprika Paprika červená čerstvá 150 g
3 stonky 3 stonky řapíkatého celeru Celer řapíkatý
petrželka nebo libeček Petržel nať čerstvá
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.