Nutriční hodnoty (Špagety s chutí Středomoří)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 10 219 kJ / 2 442 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 96,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 25,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 71,00 g |
Tuky | 45,40 g |
– nasycené | 21,90 g |
– nenasycené | 17,38 g |
–– mononenasycené | 11,96 g |
–– polynenasycené | 5,42 g |
––– omega 3 | 0,50 g |
Vláknina | 36,90 g |
Cholesterol | 74 mg |
Sodík | 2,07 g |
Sůl | 5,05 g |
Sacharidy | 394,00 g |
– cukry | 68,00 g |
––– laktóza | 1,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g špaget | Špagety pšeničné | 500 g |
200 g 200 g marinovaného lilku | Lilek čerstvý | 200 g |
100 g 100 g sušených rajčat naložených v olivovém oleji | Dužina červeného rajčete sušená | 100 g |
čerstvý tymián | Tymián čerstvý | |
rozmarýn | Rozmarýn sušený | |
mořská sůl | Sůl mořská | |
bobkový list | Bobkový list sušený | |
feferonka | Chilli paprička čerstvá | |
2 lžíce 2 lžíce směsi na aglio olio | ||
peperoncino (jemně nasekaný česnek s příměsí feferonek v olivovém oleji) | Chilli paprička čerstvá | |
3 lžíce 3 lžíce nasekané cibulové nati | Cibulka jarní nať čerstvá | |
100 g 100 g vyzrálého sýru pecorino | Pecorino | 100 g |
kapary (nebo olivy v bylinkovém oleji, nemusí být) | Kapary |