Nutriční hodnoty (Rané zelí s vajíčkem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 1 289 kJ / 308 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 23,06 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 17,36 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 5,70 g |
Tuky | 15,75 g |
– nasycené | 3,82 g |
– nenasycené | 7,36 g |
–– mononenasycené | 5,66 g |
–– polynenasycené | 1,70 g |
––– omega 3 | 0,06 g |
Vláknina | 7,80 g |
Cholesterol | 518 mg |
Sodík | 1,13 g |
Sůl | 2,52 g |
Sacharidy | 14,60 g |
– cukry | 6,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
300 g 300 g hlávkového zelí | Zelí bílé čerstvé | 300 g |
2 2 vejce natvrdo | Vejce slepičí | 140 g |
1 lžíce 1 lžíce kvalitní sojové omáčky (Tamari) | Sójová omáčka Tamari | 15 ml |
1 lžíce 1 lžíce lněného oleje | Olej lněný | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý |