Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Rané zelí s vajíčkem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie1 289 kJ /
308 kcal
Bílkoviny23,06 g
– z toho živočišné bílkoviny17,36 g
– z toho rostlinné bílkoviny5,70 g
Tuky15,75 g
– nasycené3,82 g
– nenasycené7,36 g
–– mononenasycené5,66 g
–– polynenasycené1,70 g
––– omega 30,06 g
Vláknina7,80 g
Cholesterol 518 mg
Sodík 1,13 g
Sůl2,52 g
Sacharidy14,60 g
– cukry6,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
300 g 300 g hlávkového zelí Zelí bílé čerstvé 300 g
2 2 vejce natvrdo Vejce slepičí 140 g
1 lžíce 1 lžíce kvalitní sojové omáčky (Tamari) Sójová omáčka Tamari 15 ml
1 lžíce 1 lžíce lněného oleje Olej lněný
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.