Nutriční hodnoty (Bratislavská buchta)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 16 628 kJ / 3 974 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 94,56 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 60,40 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 34,16 g |
Tuky | 156,92 g |
– nasycené | 26,48 g |
– nenasycené | 113,99 g |
–– mononenasycené | 82,25 g |
–– polynenasycené | 31,74 g |
––– omega 3 | 8,39 g |
Vláknina | 18,90 g |
Cholesterol | 1,33 g |
Sodík | 710 mg |
Sůl | 1,55 g |
Sacharidy | 536,50 g |
– cukry | 305,50 g |
––– laktóza | 24,50 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
5 5 vajec | Vejce slepičí | 350 g |
200 g 200 g cukru krupice | Cukr bílý | 200 g |
2 2 vanilkové cukry | Cukr vanilkový | |
100 ml 100 ml oleje | Olej řepkový | 100 ml |
200 ml 200 ml vody | Voda | 200 ml |
250 g 250 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 250 g |
2 lžíce 2 lžíce holandského kakaa | Kakao prášek | 30 g |
1 1 kypřicí prášek do pečiva | Kypřící prášek | |
500 ml 500 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 500 ml |
1 1 vanilkový pudinkový prášek | Puding v prášku | 40 g |
600 g 600 g zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 600 ml |
3 lžíce 3 lžíce moučkového cukru | Cukr bílý | 75 g |
1 1 skořicový cukr | Cukr skořicový | |
máslo na vymazání plechu | Máslo kravské | |
hrubá mouka na vysypání | Mouka pšeničná hrubá |