Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kedlubnové karbanátky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 8

Energie5 275 kJ /
1 261 kcal
Bílkoviny81,67 g
– z toho živočišné bílkoviny76,50 g
– z toho rostlinné bílkoviny5,17 g
Tuky95,25 g
– nasycené44,72 g
– nenasycené46,93 g
–– mononenasycené39,68 g
–– polynenasycené7,24 g
––– omega 30,14 g
Vláknina8,50 g
Cholesterol 362 mg
Sodík 1,88 g
Sůl4,91 g
Sacharidy16,10 g
– cukry8,22 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
350-380 g 350-380 g mletého hovězího masa Hovězí ořez 365 g
1 1 větší kedlubna Kedluben čerstvý 180 g
3 stroužky 3 stroužky česneku Česnek čerstvý 21 g
1 1 tvrdší houska Houska pšeničná
mléko na namočení housky Houska pšeničná
100 g 100 g prorostlé uzené slaniny Špek 100 g
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
strouhanka na obalení Strouhanka pšeničná
1 lžička 1 lžička mleté sladké papriky Paprika červená sušená 1 g
majoránka Majoránka sušená
mletý pepř Pepř černý mletý
sůl Sůl mořská
olej na smažení Olej řepkový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.