Nutriční hodnoty (Kedlubnové karbanátky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 8
Energie | 5 275 kJ / 1 261 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 81,67 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 76,50 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 5,17 g |
Tuky | 95,25 g |
– nasycené | 44,72 g |
– nenasycené | 46,93 g |
–– mononenasycené | 39,68 g |
–– polynenasycené | 7,24 g |
––– omega 3 | 0,14 g |
Vláknina | 8,50 g |
Cholesterol | 362 mg |
Sodík | 1,88 g |
Sůl | 4,91 g |
Sacharidy | 16,10 g |
– cukry | 8,22 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
350-380 g 350-380 g mletého hovězího masa | Hovězí ořez | 365 g |
1 1 větší kedlubna | Kedluben čerstvý | 180 g |
3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
1 1 tvrdší houska | Houska pšeničná | |
mléko na namočení housky | Houska pšeničná | |
100 g 100 g prorostlé uzené slaniny | Špek | 100 g |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
strouhanka na obalení | Strouhanka pšeničná | |
1 lžička 1 lžička mleté sladké papriky | Paprika červená sušená | 1 g |
majoránka | Majoránka sušená | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
sůl | Sůl mořská | |
olej na smažení | Olej řepkový |