Nutriční hodnoty ("Knedlo-zelo-vepřo-dort")
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 16
Energie | 30 628 kJ / 7 320 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 126,95 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 69,45 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 57,50 g |
Tuky | 371,30 g |
– nasycené | 37,49 g |
– nenasycené | 301,28 g |
–– mononenasycené | 212,66 g |
–– polynenasycené | 88,62 g |
––– omega 3 | 25,33 g |
Vláknina | 15,00 g |
Cholesterol | 2,07 g |
Sodík | 921 mg |
Sůl | 2,64 g |
Sacharidy | 860,21 g |
– cukry | 505,01 g |
––– laktóza | 0,01 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
Piškotový korpus na vysoký obdélníkový plech, nemám ovál formu, musela jsem tvar vyřezat. | ||
8 8 vajec | Vejce slepičí | 560 g |
480 g 480 g cukr moučka | Cukr bílý | 480 g |
200 ml 200 ml vroucí voda | Voda | 200 ml |
300 ml 300 ml olej | Olej řepkový | 300 ml |
500 g 500 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 500 g |
1 1 prášek do pečiva | Kypřící prášek | 12 g |
1 1 Caramelo | ||
1 1 máslo | Máslo kravské | 1 g |
Promazáno jedno patro meruňkovou marmeládou a druhé krémem. | Marmeláda jahodová |