Nutriční hodnoty (Krupice s vanilkovou smetanou a ovocem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 3 664 kJ / 876 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 15,60 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 12,10 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 3,50 g |
Tuky | 49,10 g |
– nasycené | 32,57 g |
– nenasycené | 14,63 g |
–– mononenasycené | 13,04 g |
–– polynenasycené | 1,59 g |
––– omega 3 | 0,48 g |
Vláknina | 1,05 g |
Cholesterol | 165 mg |
Sodík | 146 mg |
Sůl | 0,40 g |
Sacharidy | 92,30 g |
– cukry | 66,75 g |
––– laktóza | 16,75 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
250 ml 250 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 250 ml |
1 1 vanilkový lusk | Vanilkové lusky | |
35 g 35 g krupice (z tvrdé nebo polotvrdé pšenice) | Krupice pšeničná hrubá | 35 g |
50 g 50 g cukru | Cukr bílý | 50 g |
150 ml 150 ml smetany ke šlehání | Smetana kravská sladká 30% | 150 ml |
jahody | Jahody čerstvé | |
maliny | Maliny čerstvé | |
rybíz | Rybíz červený čerstvý | |
borůvky | Borůvky čerstvé | |
ostružiny | Ostružiny čerstvé |