Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vypečené fazolkové kuře na slanině s adžikou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie7 325 kJ /
1 751 kcal
Bílkoviny16,14 g
– z toho živočišné bílkoviny8,25 g
– z toho rostlinné bílkoviny7,89 g
Tuky171,11 g
– nasycené83,42 g
– nenasycené85,58 g
–– mononenasycené72,60 g
–– polynenasycené12,99 g
––– omega 30,28 g
Vláknina22,32 g
Cholesterol 140 mg
Sodík 3,23 g
Sůl8,00 g
Sacharidy29,28 g
– cukry11,71 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 4 horní kuřecí stehna Kuřecí stehenní řízky
200 g 200 g Gazdovské slaniny Špek 200 g
2 2 menší cibule Cibule čerstvá 140 g
4 stroužky 4 stroužky česneku Česnek čerstvý 28 g
250 g 250 g zelených mražených fazolek Fazolky mražené 250 g
malinko oleje Olej řepkový
adžika koření Pepř černý
kopr Kopr nať čerstvý
250 ml 250 ml kuřecího vývaru Vývar kuřecí 250 ml
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.