Nutriční hodnoty (Vypečené fazolkové kuře na slanině s adžikou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 7 325 kJ / 1 751 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 16,14 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 8,25 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 7,89 g |
Tuky | 171,11 g |
– nasycené | 83,42 g |
– nenasycené | 85,58 g |
–– mononenasycené | 72,60 g |
–– polynenasycené | 12,99 g |
––– omega 3 | 0,28 g |
Vláknina | 22,32 g |
Cholesterol | 140 mg |
Sodík | 3,23 g |
Sůl | 8,00 g |
Sacharidy | 29,28 g |
– cukry | 11,71 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 4 horní kuřecí stehna | Kuřecí stehenní řízky | |
200 g 200 g Gazdovské slaniny | Špek | 200 g |
2 2 menší cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
4 stroužky 4 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 28 g |
250 g 250 g zelených mražených fazolek | Fazolky mražené | 250 g |
malinko oleje | Olej řepkový | |
adžika koření | Pepř černý | |
kopr | Kopr nať čerstvý | |
250 ml 250 ml kuřecího vývaru | Vývar kuřecí | 250 ml |
sůl | Sůl mořská |