Nutriční hodnoty (Jehněčí kýta na žampiónech)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 045 kJ / 1 206 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 112,70 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 101,85 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 10,85 g |
Tuky | 69,02 g |
– nasycené | 39,38 g |
– nenasycené | 24,55 g |
–– mononenasycené | 22,52 g |
–– polynenasycené | 2,03 g |
––– omega 3 | 0,55 g |
Vláknina | 22,50 g |
Cholesterol | 518 mg |
Sodík | 409 mg |
Sůl | 0,90 g |
Sacharidy | 25,15 g |
– cukry | 13,30 g |
––– laktóza | 0,40 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g jehněčí kýty | Jehněčí kýta | 500 g |
2-3 2-3 cibule | Cibule čerstvá | 175 g |
300 g 300 g žampionů | Žampion čerstvý | 300 g |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
mletá paprika | Paprika červená sušená | |
50 g 50 g másla | Máslo kravské | 50 g |