Nutriční hodnoty (Rybízový koláč s tvarohem a drobenkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 25 489 kJ / 6 092 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 168,12 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 102,62 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 65,50 g |
Tuky | 261,54 g |
– nasycené | 153,09 g |
– nenasycené | 92,43 g |
–– mononenasycené | 81,58 g |
–– polynenasycené | 10,85 g |
––– omega 3 | 0,97 g |
Vláknina | 19,65 g |
Cholesterol | 1,75 g |
Sodík | 868 mg |
Sůl | 2,53 g |
Sacharidy | 756,64 g |
– cukry | 279,19 g |
––– laktóza | 36,09 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
160 g 160 g másla | Máslo kravské | 160 g |
150 g 150 g cukru | Cukr bílý | 150 g |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
500 g 500 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 500 g |
1 1 prášek do pečiva | Kypřící prášek | 12 g |
330 ml 330 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 330 ml |
500 g 500 g měkkého tvarohu | Tvaroh polotučný | 500 g |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
2 2 vanilkové cukry | Cukr vanilkový | |
červený rybíz | Rybíz červený čerstvý | |
80 g 80 g cukru krupice | Cukr bílý | 80 g |
80 g 80 g másla | Máslo kravské | 80 g |
150-160 g 150-160 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 155 g |
tuk | Margarín | |
hrubá mouka | Mouka pšeničná hrubá |