Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Zapékané těstoviny s tuňákem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie7 234 kJ /
1 729 kcal
Bílkoviny84,71 g
– z toho živočišné bílkoviny26,70 g
– z toho rostlinné bílkoviny58,01 g
Tuky36,60 g
– nasycené21,17 g
– nenasycené12,68 g
–– mononenasycené10,08 g
–– polynenasycené2,60 g
––– omega 30,50 g
Vláknina29,33 g
Cholesterol 114 mg
Sodík 1,12 g
Sůl2,65 g
Sacharidy250,53 g
– cukry26,70 g
––– laktóza12,20 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
300 g 300 g těstovin Těstoviny pšeničné 300 g
1 1 menší brokolice Brokolice čerstvá 500 g
1 1 tuňák ve vlastní šťávě - celé kousky (170 g) Tuňák ve vlastní šťávě
150 ml 150 ml smetany na vaření (12%) Smetana kravská sladká 12% 150 ml
200 ml 200 ml zeleninového vývaru Vývar zeleninový 200 ml
100 g 100 g strouhaného sýra (goudy) Sýr kravský tvrdý 30% 100 g
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
olej Olej řepkový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.