Nutriční hodnoty (Linecký rybízový koláč pod sněhem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 12 911 kJ / 3 086 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 64,37 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 24,37 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 40,00 g |
Tuky | 110,04 g |
– nasycené | 27,27 g |
– nenasycené | 76,20 g |
–– mononenasycené | 50,47 g |
–– polynenasycené | 25,74 g |
––– omega 3 | 2,00 g |
Vláknina | 36,00 g |
Cholesterol | 426 mg |
Sodík | 564 mg |
Sůl | 1,19 g |
Sacharidy | 441,53 g |
– cukry | 232,74 g |
––– laktóza | 0,74 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
300 g 300 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 300 g |
100 g 100 g cukru | Cukr bílý | 100 g |
150 g 150 g tuku | Margarín | 150 g |
2 2 žloutky | Vaječný žloutek | 46 g |
1 lžíce 1 lžíce mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 15 ml |
vanilka | Vanilkové lusky | |
citronová kůra (podle chuti) | Citronová kúra čerstvá | |
500 g 500 g čerstvého rybízu (nebo rybízové zavařeniny) | Rybíz červený čerstvý | 500 g |
škrob na zahuštění | Bramborový škrob | |
cukr (podle chuti) | Cukr bílý | |
4-6 4-6 bílků | Vaječný bílek | 165 g |
80 g 80 g cukru | Cukr bílý | 80 g |