Nutriční hodnoty (Zauzený zelný " Eintopf")
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 706 kJ / 1 842 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 40,21 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 5,25 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 34,96 g |
Tuky | 132,08 g |
– nasycené | 62,90 g |
– nenasycené | 67,22 g |
–– mononenasycené | 55,36 g |
–– polynenasycené | 11,86 g |
––– omega 3 | 0,15 g |
Vláknina | 58,54 g |
Cholesterol | 105 mg |
Sodík | 2,74 g |
Sůl | 6,36 g |
Sacharidy | 95,73 g |
– cukry | 48,88 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1/2 hlávky 1/2 hlávky letního zelí | Zelí bílé čerstvé | 1500 g |
2 2 kedlubny | Kedluben čerstvý | 360 g |
1 1 větší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
3 3 uzená kuřecí stehna | Stehno kuřecí s kůží uzené | |
150 g 150 g uzeného špeku nebo slaniny | Špek | 150 g |
2 KL 2 KL uzené papriky | Paprika uzená | 10 g |
1 KL 1 KL drceného kmínu | Kmín mletý | 5 g |
máslo | Máslo kravské | |
hl. mouka | Mouka pšeničná hladká | |
čerstvý libeček | Libeček čerstvý | |
petrželka | Petržel nať čerstvá | |
sůl | Sůl mořská |