Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Zauzený zelný " Eintopf")

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie7 706 kJ /
1 842 kcal
Bílkoviny40,21 g
– z toho živočišné bílkoviny5,25 g
– z toho rostlinné bílkoviny34,96 g
Tuky132,08 g
– nasycené62,90 g
– nenasycené67,22 g
–– mononenasycené55,36 g
–– polynenasycené11,86 g
––– omega 30,15 g
Vláknina58,54 g
Cholesterol 105 mg
Sodík 2,74 g
Sůl6,36 g
Sacharidy95,73 g
– cukry48,88 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1/2 hlávky 1/2 hlávky letního zelí Zelí bílé čerstvé 1500 g
2 2 kedlubny Kedluben čerstvý 360 g
1 1 větší cibule Cibule čerstvá 70 g
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
3 3 uzená kuřecí stehna Stehno kuřecí s kůží uzené
150 g 150 g uzeného špeku nebo slaniny Špek 150 g
2 KL 2 KL uzené papriky Paprika uzená 10 g
1 KL 1 KL drceného kmínu Kmín mletý 5 g
máslo Máslo kravské
hl. mouka Mouka pšeničná hladká
čerstvý libeček Libeček čerstvý
petrželka Petržel nať čerstvá
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.