Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Květákovo-parmezánový krém)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie2 274 kJ /
543 kcal
Bílkoviny9,06 g
– z toho živočišné bílkoviny5,78 g
– z toho rostlinné bílkoviny3,28 g
Tuky43,07 g
– nasycené27,59 g
– nenasycené13,90 g
–– mononenasycené12,57 g
–– polynenasycené1,33 g
––– omega 30,30 g
Vláknina4,80 g
Cholesterol 136 mg
Sodík 86 mg
Sůl0,20 g
Sacharidy28,70 g
– cukry13,00 g
––– laktóza7,80 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 květák Květák čerstvý
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
25 g 25 g másla Máslo kravské 25 g
2 lžíce 2 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 20 g
drůbeží vývar dle potřeby Vývar kuřecí
1 hrst 1 hrst parmazánu Parmezán
200 ml 200 ml smetany Smetana kravská sladká 12% 200 ml
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
opražená slanina Špek
olej z dýňových semínek Dýňová semínka

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.