Nutriční hodnoty (Květákovo-parmezánový krém)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 2 274 kJ / 543 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 9,06 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 5,78 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 3,28 g |
Tuky | 43,07 g |
– nasycené | 27,59 g |
– nenasycené | 13,90 g |
–– mononenasycené | 12,57 g |
–– polynenasycené | 1,33 g |
––– omega 3 | 0,30 g |
Vláknina | 4,80 g |
Cholesterol | 136 mg |
Sodík | 86 mg |
Sůl | 0,20 g |
Sacharidy | 28,70 g |
– cukry | 13,00 g |
––– laktóza | 7,80 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 květák | Květák čerstvý | |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
25 g 25 g másla | Máslo kravské | 25 g |
2 lžíce 2 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 20 g |
drůbeží vývar dle potřeby | Vývar kuřecí | |
1 hrst 1 hrst parmazánu | Parmezán | |
200 ml 200 ml smetany | Smetana kravská sladká 12% | 200 ml |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
opražená slanina | Špek | |
olej z dýňových semínek | Dýňová semínka |