Nutriční hodnoty (Pizza podle Bystrca z Moravy)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 587 kJ / 2 052 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 55,33 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 55,33 g |
Tuky | 60,92 g |
– nasycené | 9,08 g |
– nenasycené | 50,15 g |
–– mononenasycené | 40,02 g |
–– polynenasycené | 10,12 g |
––– omega 3 | 0,41 g |
Vláknina | 34,26 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 60 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 308,59 g |
– cukry | 43,94 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
350 g 350 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 350 g |
voda | Voda | |
5 lžic 5 lžic olivového oleje | Olej olivový | 55 ml |
1 kostka 1 kostka čerstvého droždí (nepoužívejte sušené) | Droždí pekařské lisované | 42 g |
400 g 400 g spařených oloupaných rajčat | Rajče červené čerstvé | 400 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
1 1 česnek | Česnek čerstvý | 70 g |
sýr eidam (gouda, mozzarela, parmazán, niva atd.) | Sýr kravský tvrdý 30% | |
bazalka | Bazalka čerstvá | |
lovecký salám (šunka, vysočina, paprikáš atd.) | Suchý salám | |
oregano | Oregano sušené |