Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Pizza podle Bystrca z Moravy)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie8 587 kJ /
2 052 kcal
Bílkoviny55,33 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny55,33 g
Tuky60,92 g
– nasycené9,08 g
– nenasycené50,15 g
–– mononenasycené40,02 g
–– polynenasycené10,12 g
––– omega 30,41 g
Vláknina34,26 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 60 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy308,59 g
– cukry43,94 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
350 g 350 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 350 g
voda Voda
5 lžic 5 lžic olivového oleje Olej olivový 55 ml
1 kostka 1 kostka čerstvého droždí (nepoužívejte sušené) Droždí pekařské lisované 42 g
400 g 400 g spařených oloupaných rajčat Rajče červené čerstvé 400 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
1 1 česnek Česnek čerstvý 70 g
sýr eidam (gouda, mozzarela, parmazán, niva atd.) Sýr kravský tvrdý 30%
bazalka Bazalka čerstvá
lovecký salám (šunka, vysočina, paprikáš atd.) Suchý salám
oregano Oregano sušené

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.