Nutriční hodnoty (Kapustovo- bramborový salát se slaninou a koprem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 056 kJ / 1 926 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 29,46 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 6,58 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 22,88 g |
Tuky | 133,48 g |
– nasycené | 62,92 g |
– nenasycené | 68,06 g |
–– mononenasycené | 57,21 g |
–– polynenasycené | 10,85 g |
––– omega 3 | 0,58 g |
Vláknina | 31,50 g |
Cholesterol | 105 mg |
Sodík | 2,76 g |
Sůl | 6,45 g |
Sacharidy | 137,02 g |
– cukry | 20,10 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
600 g 600 g brambor | Brambor zimní | 600 g |
450 g 450 g kapusty (nakrájené na nudličky) | Kapusta hlávková čerstvá | 450 g |
1 1 větši cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
150 g 150 g slaniny (pokrájené) | Špek | 150 g |
4 Pl 4 Pl octa | Ocet lihový | 60 ml |
200 ml 200 ml vývaru | Vývar hovězí | 200 ml |
1 PL 1 PL hořčice | Hořčice plnotučná | 15 g |
kopr | Kopr nať čerstvý | |
sůl | Sůl mořská | |
čerstvý mletý pepř | Pepř černý mletý |