Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kapustovo- bramborový salát se slaninou a koprem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie8 056 kJ /
1 926 kcal
Bílkoviny29,46 g
– z toho živočišné bílkoviny6,58 g
– z toho rostlinné bílkoviny22,88 g
Tuky133,48 g
– nasycené62,92 g
– nenasycené68,06 g
–– mononenasycené57,21 g
–– polynenasycené10,85 g
––– omega 30,58 g
Vláknina31,50 g
Cholesterol 105 mg
Sodík 2,76 g
Sůl6,45 g
Sacharidy137,02 g
– cukry20,10 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
600 g 600 g brambor Brambor zimní 600 g
450 g 450 g kapusty (nakrájené na nudličky) Kapusta hlávková čerstvá 450 g
1 1 větši cibule Cibule čerstvá 70 g
150 g 150 g slaniny (pokrájené) Špek 150 g
4 Pl 4 Pl octa Ocet lihový 60 ml
200 ml 200 ml vývaru Vývar hovězí 200 ml
1 PL 1 PL hořčice Hořčice plnotučná 15 g
kopr Kopr nať čerstvý
sůl Sůl mořská
čerstvý mletý pepř Pepř černý mletý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.