Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřové srdíčko v zeleninové "omáčce" z papiňáku)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie11 694 kJ /
2 795 kcal
Bílkoviny164,12 g
– z toho živočišné bílkoviny158,20 g
– z toho rostlinné bílkoviny5,92 g
Tuky221,24 g
– nasycené92,04 g
– nenasycené121,14 g
–– mononenasycené97,04 g
–– polynenasycené24,10 g
––– omega 31,39 g
Vláknina17,24 g
Cholesterol 545 mg
Sodík 4,16 g
Sůl10,70 g
Sacharidy32,90 g
– cukry17,96 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
900 g 900 g vepřových srdíček Srdce vepřové 900 g
200 g 200 g valašského špeku Špek 200 g
150 g 150 g cukety (zbavené slupky a semínek) Cuketa čerstvá 150 g
2 2 cibule Cibule čerstvá 140 g
4 stroužky 4 stroužky česneku Česnek čerstvý 28 g
2 2 bílé papriky Paprika bílá čerstvá
2 2 rajčata Rajče červené čerstvé 120 g
5 kuliček 5 kuliček nového koření Nové koření
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
pár stonků stonků libečku na vyvaření (můžeme vynechat) Libeček čerstvý
1 pl 1 pl oleje Olej řepkový 11 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.