Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Křehký perníkový koláč s ovocem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie10 961 kJ /
2 620 kcal
Bílkoviny68,28 g
– z toho živočišné bílkoviny8,68 g
– z toho rostlinné bílkoviny59,60 g
Tuky19,06 g
– nasycené4,12 g
– nenasycené10,40 g
–– mononenasycené4,40 g
–– polynenasycené6,00 g
––– omega 30,53 g
Vláknina15,30 g
Cholesterol 259 mg
Sodík 107 mg
Sůl0,21 g
Sacharidy525,73 g
– cukry176,33 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1/2 kg 1/2 kg hladké mouky Mouka pšeničná hladká 500 g
1 1 hera Margarín
15 dkg 15 dkg moučkového cukru Cukr bílý 150 g
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
1 lžíce 1 lžíce citrónové šťávy Šťáva z citrónu 15 ml
1 lžíce 1 lžíce rumu Rum 17 ml
1 lžíce 1 lžíce koření do perníku Perníkové koření 15 g
1/2 1/2 kypřícího prášku do perníku Kypřící prášek do perníku bez fosfátů
švestky Švestky čerstvé
meruňky Dužina meruňky čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.