Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Zelný salát v majonézovém přelivu s vařeným vejcem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie13 564 kJ /
3 242 kcal
Bílkoviny37,52 g
– z toho živočišné bílkoviny34,72 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,80 g
Tuky330,64 g
– nasycené27,80 g
– nenasycené281,24 g
–– mononenasycené200,24 g
–– polynenasycené81,00 g
––– omega 324,71 g
Vláknina4,40 g
Cholesterol 1,04 g
Sodík 1,20 g
Sůl2,84 g
Sacharidy26,80 g
– cukry8,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
200 g 200 g vymačkaného sterilovaného červeného zelí Zelí červené sterilované 200 g
3 dcl 3 dcl nálevu ze zelí
2 2 vejce syrová Vejce slepičí 140 g
2 2 vařená vejce natvrdo Vejce slepičí 140 g
1 1 polévková lžíce hořčice nebo dle chuti Hořčice plnotučná
3 dcl 3 dcl kvalitního oleje Olej řepkový 300 ml
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.