Nutriční hodnoty (Zelný salát v majonézovém přelivu s vařeným vejcem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 13 564 kJ / 3 242 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 37,52 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 34,72 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,80 g |
Tuky | 330,64 g |
– nasycené | 27,80 g |
– nenasycené | 281,24 g |
–– mononenasycené | 200,24 g |
–– polynenasycené | 81,00 g |
––– omega 3 | 24,71 g |
Vláknina | 4,40 g |
Cholesterol | 1,04 g |
Sodík | 1,20 g |
Sůl | 2,84 g |
Sacharidy | 26,80 g |
– cukry | 8,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
200 g 200 g vymačkaného sterilovaného červeného zelí | Zelí červené sterilované | 200 g |
3 dcl 3 dcl nálevu ze zelí | ||
2 2 vejce syrová | Vejce slepičí | 140 g |
2 2 vařená vejce natvrdo | Vejce slepičí | 140 g |
1 1 polévková lžíce hořčice nebo dle chuti | Hořčice plnotučná | |
3 dcl 3 dcl kvalitního oleje | Olej řepkový | 300 ml |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý |