Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Lehká polévka ze syrovátky a podmáslí)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie6 232 kJ /
1 490 kcal
Bílkoviny67,36 g
– z toho živočišné bílkoviny64,36 g
– z toho rostlinné bílkoviny3,00 g
Tuky87,39 g
– nasycené20,26 g
– nenasycené68,64 g
–– mononenasycené43,71 g
–– polynenasycené24,93 g
––– omega 34,57 g
Vláknina6,73 g
Cholesterol 608 mg
Sodík 1,35 g
Sůl0,42 g
Sacharidy106,23 g
– cukry84,20 g
––– laktóza79,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
mouka Mouka pšeničná hladká
50 g 50 g oleje Olej řepkový 50 ml
500 ml 500 ml syrovátky Syrovátka tekutá 500 ml
1000 ml 1000 ml podmáslí Podmáslí 1000 g
500 ml 500 ml zeleninového vývaru Vývar zeleninový 500 ml
2 2 syrové brambory Brambor zimní 100 g
2 2 vařená vejce Vejce slepičí 140 g
1 1 jarní cibulka Cibulka jarní čerstvá
bylinky (kopr, libeček, pažitka) Petržel nať čerstvá
koření Houbová variace Natura Provensálské koření

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.