Nutriční hodnoty (Lehká polévka ze syrovátky a podmáslí)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 6 232 kJ / 1 490 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 67,36 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 64,36 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 3,00 g |
Tuky | 87,39 g |
– nasycené | 20,26 g |
– nenasycené | 68,64 g |
–– mononenasycené | 43,71 g |
–– polynenasycené | 24,93 g |
––– omega 3 | 4,57 g |
Vláknina | 6,73 g |
Cholesterol | 608 mg |
Sodík | 1,35 g |
Sůl | 0,42 g |
Sacharidy | 106,23 g |
– cukry | 84,20 g |
––– laktóza | 79,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
mouka | Mouka pšeničná hladká | |
50 g 50 g oleje | Olej řepkový | 50 ml |
500 ml 500 ml syrovátky | Syrovátka tekutá | 500 ml |
1000 ml 1000 ml podmáslí | Podmáslí | 1000 g |
500 ml 500 ml zeleninového vývaru | Vývar zeleninový | 500 ml |
2 2 syrové brambory | Brambor zimní | 100 g |
2 2 vařená vejce | Vejce slepičí | 140 g |
1 1 jarní cibulka | Cibulka jarní čerstvá | |
bylinky (kopr, libeček, pažitka) | Petržel nať čerstvá | |
koření Houbová variace Natura | Provensálské koření |