Nutriční hodnoty (Vepřové roládky s jablkovou náplní se šalvějí)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 712 kJ / 1 365 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 146,43 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 140,58 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 5,85 g |
Tuky | 43,51 g |
– nasycené | 10,32 g |
– nenasycené | 24,15 g |
–– mononenasycené | 18,19 g |
–– polynenasycené | 5,96 g |
––– omega 3 | 0,45 g |
Vláknina | 11,55 g |
Cholesterol | 689 mg |
Sodík | 2,96 g |
Sůl | 7,01 g |
Sacharidy | 67,55 g |
– cukry | 37,25 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
600 g 600 g vepřové plece nebo kýty | Vepřová plec | 600 g |
2 -3 2 -3 větší jablka ( letňáky ) | Jablko čerstvé | 375 g |
snítka snítka šalvěje | Šalvěj čerstvá | |
1 lžíce 1 lžíce dijonské hořčice | Hořčice dijonská | 15 g |
50 g 50 g Schwarzwaldské šunky | Šunka parmská | 50 g |
2 lžíce 2 lžíce strouhanky | Strouhanka pšeničná | 30 g |
150 ml 150 ml bílého vína | Víno bílé suché | 150 ml |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
bílý mletý pepř | Pepř bílý mletý | |
sůl | Sůl mořská | |
lžička lžička cukru ( nemusí být ) | Cukr bílý | |
lžíce lžíce másla | Máslo kravské | |
olej | Olej řepkový |