Nutriční hodnoty (Vláčný, karamelovo-kakaový perník s ořechy a brusinkami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 29 260 kJ / 6 993 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 104,92 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 34,16 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 70,76 g |
Tuky | 407,94 g |
– nasycené | 101,54 g |
– nenasycené | 280,86 g |
–– mononenasycené | 174,61 g |
–– polynenasycené | 106,24 g |
––– omega 3 | 25,43 g |
Vláknina | 34,92 g |
Cholesterol | 697 mg |
Sodík | 516 mg |
Sůl | 0,79 g |
Sacharidy | 682,09 g |
– cukry | 302,91 g |
––– laktóza | 18,13 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
200 g 200 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 200 g |
200 g 200 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 200 g |
180 g 180 g cukru | Cukr bílý | 180 g |
1 1 prášek do perníku | Kypřící prášek do perníku bez fosfátů | |
1 1 skořicový cukr | Cukr skořicový | |
1 KL 1 KL perníkového koření | Perníkové koření | 5 g |
150 g 150 g brusinek | Brusinky zavařené | 150 g |
2-3 PL 2-3 PL rumu nebo rumové tresti | Rum | 42.5 ml |
100 g 100 g nastrouhaných ořechů | Vlašské ořechy | 100 g |
1,5 sáčku 1,5 sáčku karamelového pudingu | Puding v prášku | 72 g |
2 PL 2 PL dobrého kakaa | Kakao prášek | 50 g |
200 ml 200 ml oleje | Olej řepkový | 200 ml |
200 ml 200 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 200 ml |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
2-3 lžíce 2-3 lžíce medu | Med nepasterovaný | 90 g |
250 g 250 g Mascarpone | Mascarpone | 250 g |
1 1 jogurtový puding bez vaření | Puding v prášku | |
2 KL 2 KL kávy Nescafé | Káva instantní | 10 ml |