Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vláčný, karamelovo-kakaový perník s ořechy a brusinkami)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie29 260 kJ /
6 993 kcal
Bílkoviny104,92 g
– z toho živočišné bílkoviny34,16 g
– z toho rostlinné bílkoviny70,76 g
Tuky407,94 g
– nasycené101,54 g
– nenasycené280,86 g
–– mononenasycené174,61 g
–– polynenasycené106,24 g
––– omega 325,43 g
Vláknina34,92 g
Cholesterol 697 mg
Sodík 516 mg
Sůl0,79 g
Sacharidy682,09 g
– cukry302,91 g
––– laktóza18,13 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
200 g 200 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 200 g
200 g 200 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 200 g
180 g 180 g cukru Cukr bílý 180 g
1 1 prášek do perníku Kypřící prášek do perníku bez fosfátů
1 1 skořicový cukr Cukr skořicový
1 KL 1 KL perníkového koření Perníkové koření 5 g
150 g 150 g brusinek Brusinky zavařené 150 g
2-3 PL 2-3 PL rumu nebo rumové tresti Rum 42.5 ml
100 g 100 g nastrouhaných ořechů Vlašské ořechy 100 g
1,5 sáčku 1,5 sáčku karamelového pudingu Puding v prášku 72 g
2 PL 2 PL dobrého kakaa Kakao prášek 50 g
200 ml 200 ml oleje Olej řepkový 200 ml
200 ml 200 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 200 ml
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
2-3 lžíce 2-3 lžíce medu Med nepasterovaný 90 g
250 g 250 g Mascarpone Mascarpone 250 g
1 1 jogurtový puding bez vaření Puding v prášku
2 KL 2 KL kávy Nescafé Káva instantní 10 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.