Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Svatební podkova)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie25 230 kJ /
6 030 kcal
Bílkoviny156,33 g
– z toho živočišné bílkoviny107,21 g
– z toho rostlinné bílkoviny49,12 g
Tuky170,38 g
– nasycené42,80 g
– nenasycené99,48 g
–– mononenasycené62,86 g
–– polynenasycené36,62 g
––– omega 33,60 g
Vláknina15,80 g
Cholesterol 2,63 g
Sodík 1,37 g
Sůl3,00 g
Sacharidy959,97 g
– cukry568,67 g
––– laktóza29,42 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
440 g 440 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 440 g
30 g 30 g mletých ořechů Vlašské ořechy mleté 30 g
350 g 350 g krupicového cukru Cukr bílý 350 g
10 10 vajec Vejce slepičí 700 g
10 10 polévkových lžic oleje Olej řepkový
2 2 vanilkové cukry Cukr vanilkový
1 1 kypřicí prášek Kypřící prášek
100 ml 100 ml vlažného mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 100 ml
500 ml 500 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 500 ml
3 3 polévkové lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká
2 2 vanilkové pudinky Puding v prášku 80 g
2 2 vanilkové cukry Cukr vanilkový
180 g 180 g cukru Cukr bílý 180 g
2 2 másla Máslo kravské 2 g
trochu trochu rumu Rum
2 2 hořké čokolády (70%) Čokoláda hořká 40%
1 1 čokoládu na vaření Čokoláda hořká 40%
100 g 100 g 100% tuku Margarín 100 g
Smartflex (růžičky a srdíčko s prstýnky) Fondán
marmeláda Marmeláda jahodová
mandlové lupínky Mandle loupané

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.