Nutriční hodnoty (Svatební podkova)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 25 230 kJ / 6 030 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 156,33 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 107,21 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 49,12 g |
Tuky | 170,38 g |
– nasycené | 42,80 g |
– nenasycené | 99,48 g |
–– mononenasycené | 62,86 g |
–– polynenasycené | 36,62 g |
––– omega 3 | 3,60 g |
Vláknina | 15,80 g |
Cholesterol | 2,63 g |
Sodík | 1,37 g |
Sůl | 3,00 g |
Sacharidy | 959,97 g |
– cukry | 568,67 g |
––– laktóza | 29,42 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
440 g 440 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 440 g |
30 g 30 g mletých ořechů | Vlašské ořechy mleté | 30 g |
350 g 350 g krupicového cukru | Cukr bílý | 350 g |
10 10 vajec | Vejce slepičí | 700 g |
10 10 polévkových lžic oleje | Olej řepkový | |
2 2 vanilkové cukry | Cukr vanilkový | |
1 1 kypřicí prášek | Kypřící prášek | |
100 ml 100 ml vlažného mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 100 ml |
500 ml 500 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 500 ml |
3 3 polévkové lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | |
2 2 vanilkové pudinky | Puding v prášku | 80 g |
2 2 vanilkové cukry | Cukr vanilkový | |
180 g 180 g cukru | Cukr bílý | 180 g |
2 2 másla | Máslo kravské | 2 g |
trochu trochu rumu | Rum | |
2 2 hořké čokolády (70%) | Čokoláda hořká 40% | |
1 1 čokoládu na vaření | Čokoláda hořká 40% | |
100 g 100 g 100% tuku | Margarín | 100 g |
Smartflex (růžičky a srdíčko s prstýnky) | Fondán | |
marmeláda | Marmeláda jahodová | |
mandlové lupínky | Mandle loupané |