Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Hanácké hovězí závitky I.)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie8 487 kJ /
2 029 kcal
Bílkoviny173,59 g
– z toho živočišné bílkoviny163,85 g
– z toho rostlinné bílkoviny9,75 g
Tuky115,88 g
– nasycené48,11 g
– nenasycené61,65 g
–– mononenasycené48,86 g
–– polynenasycené12,79 g
––– omega 32,31 g
Vláknina17,51 g
Cholesterol 699 mg
Sodík 2,41 g
Sůl5,68 g
Sacharidy66,00 g
– cukry29,02 g
––– laktóza7,60 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
600 g 600 g zadního hovězího masa Hovězí kýta 600 g
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
60 g 60 g šunky Šunka vepřová vařená 60 g
60 g 60 g uzené slaniny Špek 60 g
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
zelená petrželka Petržel nať čerstvá
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
1 1 rohlík Rohlík pšeničný bílý 43 g
1 lžíce 1 lžíce rozinek Rozinky 15 g
1 lžíce 1 lžíce hrášku (může být mražený) Hrášek zelený 15 g
2 lžíce 2 lžíce oleje Olej řepkový 22 ml
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
1/4 1/4 malého celeru Celer bulva čerstvá 135 g
1/2 1/2 mrkve Mrkev čerstvá 25 g
2 dl 2 dl zakysané smetany Smetana kravská zakysaná 12% 200 ml
1 1 hřebíček Hřebíček
2,5 dl 2,5 dl vývaru Vývar hovězí 250 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.