Nutriční hodnoty (Apple Pie (Jablečný koláč))
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 16 056 kJ / 3 838 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 40,92 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 8,69 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 32,23 g |
Tuky | 175,02 g |
– nasycené | 105,72 g |
– nenasycené | 62,25 g |
–– mononenasycené | 54,43 g |
–– polynenasycené | 7,82 g |
––– omega 3 | 0,91 g |
Vláknina | 35,15 g |
Cholesterol | 910 mg |
Sodík | 76 mg |
Sůl | 0,07 g |
Sacharidy | 507,11 g |
– cukry | 299,00 g |
––– laktóza | 1,52 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
190 g 190 g másla | Máslo kravské | 190 g |
2 2 žloutky | Vaječný žloutek | 46 g |
90 g 90 g moučkového cukru | Cukr bílý | 90 g |
280 g 280 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 280 g |
špetka špetka soli | Sůl mořská | |
1 kg 1 kg jablek | Jablko čerstvé | 1000 g |
50 g 50 g cukru | Cukr bílý | 50 g |
1 1 čajová lžička skořice | Skořice ceylonská | |
2 balení 2 balení vanilkového cukru | Cukr vanilkový | 40 g |
150 ml 150 ml jablečné šťávy | Šťáva z jablka | 150 ml |
tuk na vymazání formy | Margarín | |
mouka na zpracování | Mouka pšeničná hladká |