Nutriční hodnoty (Buchta z kefíru)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 15 692 kJ / 3 751 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 97,42 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 33,86 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 63,56 g |
Tuky | 53,62 g |
– nasycené | 10,34 g |
– nenasycené | 34,18 g |
–– mononenasycené | 21,06 g |
–– polynenasycené | 13,12 g |
––– omega 3 | 2,46 g |
Vláknina | 16,50 g |
Cholesterol | 593 mg |
Sodík | 412 mg |
Sůl | 0,92 g |
Sacharidy | 711,34 g |
– cukry | 332,86 g |
––– laktóza | 18,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
0,5 l 0,5 l kefíru | Kefír | 500 ml |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
20 dkg 20 dkg cukru | Cukr bílý | 200 g |
2 lžíce 2 lžíce oleje | Olej řepkový | 22 ml |
3 lžíce 3 lžíce medu | Med nepasterovaný | 108 g |
55 dkg 55 dkg hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 550 g |
1 1 lžička sody | Jedlá soda | |
skořice | Skořice ceylonská | |
ořechy | Vlašské ořechy |