Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Celerovo-mrkvová polévka se šťouchanými bramborami)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 266 kJ /
303 kcal
Bílkoviny10,98 g
– z toho živočišné bílkoviny0,06 g
– z toho rostlinné bílkoviny10,92 g
Tuky8,60 g
– nasycené4,80 g
– nenasycené3,60 g
–– mononenasycené2,45 g
–– polynenasycené1,15 g
––– omega 30,02 g
Vláknina33,36 g
Cholesterol 20 mg
Sodík 585 mg
Sůl1,28 g
Sacharidy30,60 g
– cukry15,56 g
––– laktóza0,06 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 celý menší celer i s veškerou natí Celer bulva čerstvá 540 g
2 2 větší mrkve Mrkev čerstvá 100 g
několik několik vařených brambor (nejlépe když zbydou od nějakého jídla) Brambor zimní
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
Vegeta (uzený vývar ze žeber nebo voda) Kořenící směs sypká
1 lžičku 1 lžičku másla Máslo kravské 8 g
pepř Pepř černý
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.