Nutriční hodnoty (Splašená buchta)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 17 591 kJ / 4 204 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 73,20 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 17,80 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 55,40 g |
Tuky | 135,87 g |
– nasycené | 42,10 g |
– nenasycené | 82,95 g |
–– mononenasycené | 61,93 g |
–– polynenasycené | 21,02 g |
––– omega 3 | 5,37 g |
Vláknina | 37,00 g |
Cholesterol | 677 mg |
Sodík | 286 mg |
Sůl | 0,90 g |
Sacharidy | 653,70 g |
– cukry | 284,50 g |
––– laktóza | 0,50 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 hrnky 2 hrnky polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 500 g |
hrnek hrnek kefíru | Kefír | |
1/4 hrnku 1/4 hrnku rozpuštěného a zchladlého másla | Máslo kravské | 62.5 g |
1/4 hrnku 1/4 hrnku oleje | Olej řepkový | 62.5 ml |
2 2 celá vejce | Vejce slepičí | 140 g |
1/2 sáčku 1/2 sáčku prášku do pečiva | Kypřící prášek | 6 g |
1 hrnek 1 hrnek krupicového cukru | Cukr bílý | 250 g |
400 g 400 g drobného ovoce (já měla ostružiny a angrešt) | Ostružiny čerstvé | 400 g |
kousek kousek másla (Hery) na vymazání | Máslo kravské | |
dětská krupička na vysypání | Krupice pšeničná jemná |