Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Italský štrúdl)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie14 414 kJ /
3 445 kcal
Bílkoviny78,88 g
– z toho živočišné bílkoviny48,88 g
– z toho rostlinné bílkoviny30,00 g
Tuky104,84 g
– nasycené54,28 g
– nenasycené39,66 g
–– mononenasycené33,90 g
–– polynenasycené5,76 g
––– omega 30,39 g
Vláknina9,00 g
Cholesterol 1,26 g
Sodík 565 mg
Sůl1,24 g
Sacharidy542,04 g
– cukry326,24 g
––– laktóza20,24 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
300 g 300 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 300 g
300 g 300 g cukru moučka Cukr bílý 300 g
kypřící prášek Kypřící prášek
3 3 tvarohy Tvaroh polotučný
balíček balíček rozinek Rozinky
kysaná smetana Smetana kravská zakysaná 12%
cukr krystal Cukr bílý
4 4 vejce Vejce slepičí 280 g
4 dcl 4 dcl mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 400 ml
80 g 80 g rozpuštěného másla Máslo kravské 80 g
vanilka (vanilkový cukr) Vanilkové lusky

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.