Nutriční hodnoty (Italský štrúdl)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 14 414 kJ / 3 445 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 78,88 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 48,88 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 30,00 g |
Tuky | 104,84 g |
– nasycené | 54,28 g |
– nenasycené | 39,66 g |
–– mononenasycené | 33,90 g |
–– polynenasycené | 5,76 g |
––– omega 3 | 0,39 g |
Vláknina | 9,00 g |
Cholesterol | 1,26 g |
Sodík | 565 mg |
Sůl | 1,24 g |
Sacharidy | 542,04 g |
– cukry | 326,24 g |
––– laktóza | 20,24 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
300 g 300 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 300 g |
300 g 300 g cukru moučka | Cukr bílý | 300 g |
kypřící prášek | Kypřící prášek | |
3 3 tvarohy | Tvaroh polotučný | |
balíček balíček rozinek | Rozinky | |
kysaná smetana | Smetana kravská zakysaná 12% | |
cukr krystal | Cukr bílý | |
4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
4 dcl 4 dcl mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 400 ml |
80 g 80 g rozpuštěného másla | Máslo kravské | 80 g |
vanilka (vanilkový cukr) | Vanilkové lusky |