Nutriční hodnoty (Jablkový koláč s tvarohem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 16 438 kJ / 3 929 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 145,82 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 118,92 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 26,90 g |
Tuky | 144,87 g |
– nasycené | 48,69 g |
– nenasycené | 80,67 g |
–– mononenasycené | 56,93 g |
–– polynenasycené | 23,74 g |
––– omega 3 | 1,93 g |
Vláknina | 31,35 g |
Cholesterol | 1,16 g |
Sodík | 1,30 g |
Sůl | 2,85 g |
Sacharidy | 494,75 g |
– cukry | 349,45 g |
––– laktóza | 29,45 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
120 g 120 g Hery | Margarín | 120 g |
200 g 200 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 200 g |
na špičku nože na špičku nože prášku do pečiva | Kypřící prášek | |
80 g 80 g cukru moučka | Cukr bílý | 80 g |
1 1 vanilinový cukr | Cukr vanilkový | |
1 špetka 1 špetka soli | Sůl mořská | 1 g |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
2-3 2-3 nahrubo nastrouhaná jablka | Jablko čerstvé | 375 g |
0,5 balíčku 0,5 balíčku skořicového cukru | Cukr skořicový | 10 g |
750 g 750 g měkkého tvarohu | Tvaroh polotučný | 750 g |
120 g 120 g cukru moučka | Cukr bílý | 120 g |
1 1 vanilinový cukr | Cukr vanilkový | |
trochu trochu nastrouhané citronové kůry | Citronová kúra čerstvá | |
3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
50 ml 50 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 50 ml |
4 4 menší jablka | Jablko čerstvé | 600 g |
0,5 balíčku 0,5 balíčku skořicového cukru | Cukr skořicový | 10 g |
tuk na vymazání formy | Margarín | |
hrubá mouka na vysypání formy | Mouka pšeničná hrubá |