Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jablkový koláč s tvarohem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie16 438 kJ /
3 929 kcal
Bílkoviny145,82 g
– z toho živočišné bílkoviny118,92 g
– z toho rostlinné bílkoviny26,90 g
Tuky144,87 g
– nasycené48,69 g
– nenasycené80,67 g
–– mononenasycené56,93 g
–– polynenasycené23,74 g
––– omega 31,93 g
Vláknina31,35 g
Cholesterol 1,16 g
Sodík 1,30 g
Sůl2,85 g
Sacharidy494,75 g
– cukry349,45 g
––– laktóza29,45 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
120 g 120 g Hery Margarín 120 g
200 g 200 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 200 g
na špičku nože na špičku nože prášku do pečiva Kypřící prášek
80 g 80 g cukru moučka Cukr bílý 80 g
1 1 vanilinový cukr Cukr vanilkový
1 špetka 1 špetka soli Sůl mořská 1 g
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
2-3 2-3 nahrubo nastrouhaná jablka Jablko čerstvé 375 g
0,5 balíčku 0,5 balíčku skořicového cukru Cukr skořicový 10 g
750 g 750 g měkkého tvarohu Tvaroh polotučný 750 g
120 g 120 g cukru moučka Cukr bílý 120 g
1 1 vanilinový cukr Cukr vanilkový
trochu trochu nastrouhané citronové kůry Citronová kúra čerstvá
3 3 vejce Vejce slepičí 210 g
50 ml 50 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 50 ml
4 4 menší jablka Jablko čerstvé 600 g
0,5 balíčku 0,5 balíčku skořicového cukru Cukr skořicový 10 g
tuk na vymazání formy Margarín
hrubá mouka na vysypání formy Mouka pšeničná hrubá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.