Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřová roláda plněná tatarákovou fáší)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie10 729 kJ /
2 564 kcal
Bílkoviny299,72 g
– z toho živočišné bílkoviny282,22 g
– z toho rostlinné bílkoviny17,50 g
Tuky58,55 g
– nasycené23,68 g
– nenasycené24,74 g
–– mononenasycené21,17 g
–– polynenasycené3,57 g
––– omega 30,35 g
Vláknina4,75 g
Cholesterol 609 mg
Sodík 752 mg
Sůl1,57 g
Sacharidy207,22 g
– cukry17,22 g
––– laktóza7,22 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 kg 1 kg vepřového masa od žeber na roládu Vepřová kýta 1000 g
300 g 300 g syrové hovězí maso Hovězí kýta 300 g
worchester Worcestrová omáčka
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
žloutek Vaječný žloutek
česnek Česnek čerstvý
cibule Cibule čerstvá
1 hrnek 1 hrnek vařené rýže Rýže bílá 250 g
1 kelímek 1 kelímek zakysané smetany Smetana kravská zakysaná 12% 190 ml
cibule Cibule čerstvá
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
mletá paprika Paprika červená sušená
hladká mouka Mouka pšeničná hladká

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.