Nutriční hodnoty (Vepřová roláda plněná tatarákovou fáší)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 10 729 kJ / 2 564 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 299,72 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 282,22 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 17,50 g |
Tuky | 58,55 g |
– nasycené | 23,68 g |
– nenasycené | 24,74 g |
–– mononenasycené | 21,17 g |
–– polynenasycené | 3,57 g |
––– omega 3 | 0,35 g |
Vláknina | 4,75 g |
Cholesterol | 609 mg |
Sodík | 752 mg |
Sůl | 1,57 g |
Sacharidy | 207,22 g |
– cukry | 17,22 g |
––– laktóza | 7,22 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 kg 1 kg vepřového masa od žeber na roládu | Vepřová kýta | 1000 g |
300 g 300 g syrové hovězí maso | Hovězí kýta | 300 g |
worchester | Worcestrová omáčka | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
žloutek | Vaječný žloutek | |
česnek | Česnek čerstvý | |
cibule | Cibule čerstvá | |
1 hrnek 1 hrnek vařené rýže | Rýže bílá | 250 g |
1 kelímek 1 kelímek zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 190 ml |
cibule | Cibule čerstvá | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
mletá paprika | Paprika červená sušená | |
hladká mouka | Mouka pšeničná hladká |