Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Karamelovo-ořechové řezy)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie41 490 kJ /
9 916 kcal
Bílkoviny127,21 g
– z toho živočišné bílkoviny32,59 g
– z toho rostlinné bílkoviny94,62 g
Tuky602,46 g
– nasycené286,49 g
– nenasycené279,16 g
–– mononenasycené150,42 g
–– polynenasycené128,74 g
––– omega 320,82 g
Vláknina31,02 g
Cholesterol 1,81 g
Sodík 3,67 g
Sůl0,77 g
Sacharidy950,22 g
– cukry571,84 g
––– laktóza20,91 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
450 g 450 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 450 g
200 g 200 g moučkového cukru Cukr bílý 200 g
200 g 200 g másla Máslo kravské 200 g
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
2 lžíce 2 lžíce medu Med nepasterovaný 72 g
1 lžička 1 lžička jedlé sody Jedlá soda 12 g
3 lžíce 3 lžíce mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 45 ml
250 g 250 g vlašských ořechů Vlašské ořechy 250 g
100 g 100 g másla Máslo kravské 100 g
80 g 80 g moučkového cukru Cukr bílý 80 g
3 lžíce 3 lžíce medu Med nepasterovaný 108 g
100 g 100 g cukru Cukr bílý 100 g
200 g 200 g másla Máslo kravské 200 g
300 ml 300 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 300 ml
1,5 lžíce 1,5 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 15 g
1,5 lžíce 1,5 lžíce Solamylu (škrob) Bramborový škrob 22.5 g
1 1 cukr vanilkový Cukr vanilkový
0,5 0,5 citronu (šťáva) Citrón čerstvý 45 g
50 ml 50 ml rumu na pokapání Rum 50 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.