Nutriční hodnoty (Kedluben, ředkvičky, jablka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 979 kJ / 234 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 5,64 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 5,64 g |
Tuky | 1,22 g |
– nasycené | 0,36 g |
– nenasycené | 0,57 g |
–– mononenasycené | 0,06 g |
–– polynenasycené | 0,51 g |
––– omega 3 | 0,08 g |
Vláknina | 15,62 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 62 mg |
Sůl | 0,21 g |
Sacharidy | 42,30 g |
– cukry | 37,62 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 kedluben | Kedluben čerstvý | 180 g |
1 svazek 1 svazek ředkviček | Ředkvička čerstvá | 110 g |
2 2 jablka | Jablko čerstvé | 300 g |
1 1 zakysaná smetana | Smetana kravská zakysaná 12% | |
lžička lžička medu | Med nepasterovaný | |
sůl | Sůl mořská |