Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kedluben, ředkvičky, jablka)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie979 kJ /
234 kcal
Bílkoviny5,64 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny5,64 g
Tuky1,22 g
– nasycené0,36 g
– nenasycené0,57 g
–– mononenasycené0,06 g
–– polynenasycené0,51 g
––– omega 30,08 g
Vláknina15,62 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 62 mg
Sůl0,21 g
Sacharidy42,30 g
– cukry37,62 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 kedluben Kedluben čerstvý 180 g
1 svazek 1 svazek ředkviček Ředkvička čerstvá 110 g
2 2 jablka Jablko čerstvé 300 g
1 1 zakysaná smetana Smetana kravská zakysaná 12%
lžička lžička medu Med nepasterovaný
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.