Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Rebarborový koláč s mandlemi)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie8 973 kJ /
2 145 kcal
Bílkoviny62,86 g
– z toho živočišné bílkoviny25,36 g
– z toho rostlinné bílkoviny37,50 g
Tuky53,87 g
– nasycené7,63 g
– nenasycené38,95 g
–– mononenasycené27,17 g
–– polynenasycené11,78 g
––– omega 32,76 g
Vláknina11,25 g
Cholesterol 533 mg
Sodík 338 mg
Sůl1,00 g
Sacharidy346,45 g
– cukry74,00 g
––– laktóza7,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1,5 hrnku 1,5 hrnku polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 375 g
3 lžíce 3 lžíce oleje Olej řepkový 33 ml
3 lžíce 3 lžíce třtinového cukru Cukr třtinový 36 g
1/2 sáčku 1/2 sáčku kypřicího prášku do pečiva Kypřící prášek 6 g
trochu trochu teplé vody Voda
400 g 400 g rebarbory (i více) Rebarbora čerstvá 400 g
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
150 ml 150 ml bílého jogurtu Jogurt kravský bílý 1,5% 150 ml
2 lžíce 2 lžíce třtinového cukru Cukr třtinový 24 g
mandlové lupínky Mandle loupané

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.