Nutriční hodnoty (Rebarborový koláč s mandlemi)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 8 973 kJ / 2 145 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 62,86 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 25,36 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 37,50 g |
Tuky | 53,87 g |
– nasycené | 7,63 g |
– nenasycené | 38,95 g |
–– mononenasycené | 27,17 g |
–– polynenasycené | 11,78 g |
––– omega 3 | 2,76 g |
Vláknina | 11,25 g |
Cholesterol | 533 mg |
Sodík | 338 mg |
Sůl | 1,00 g |
Sacharidy | 346,45 g |
– cukry | 74,00 g |
––– laktóza | 7,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1,5 hrnku 1,5 hrnku polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 375 g |
3 lžíce 3 lžíce oleje | Olej řepkový | 33 ml |
3 lžíce 3 lžíce třtinového cukru | Cukr třtinový | 36 g |
1/2 sáčku 1/2 sáčku kypřicího prášku do pečiva | Kypřící prášek | 6 g |
trochu trochu teplé vody | Voda | |
400 g 400 g rebarbory (i více) | Rebarbora čerstvá | 400 g |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
150 ml 150 ml bílého jogurtu | Jogurt kravský bílý 1,5% | 150 ml |
2 lžíce 2 lžíce třtinového cukru | Cukr třtinový | 24 g |
mandlové lupínky | Mandle loupané |