Nutriční hodnoty (Jablka v těstíčku)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 5 076 kJ / 1 213 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 43,91 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 27,56 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 16,35 g |
Tuky | 24,21 g |
– nasycené | 7,87 g |
– nenasycené | 10,72 g |
–– mononenasycené | 7,12 g |
–– polynenasycené | 3,60 g |
––– omega 3 | 0,37 g |
Vláknina | 19,57 g |
Cholesterol | 536 mg |
Sodík | 342 mg |
Sůl | 0,72 g |
Sacharidy | 195,15 g |
– cukry | 76,70 g |
––– laktóza | 14,70 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
120 g 120 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 120 g |
1 balení 1 balení vanilkového pudinku v prášku | Puding v prášku | 37 g |
300 ml 300 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 300 ml |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
4 4 jablka | Jablko čerstvé | 600 g |
tuk na smažení | Olej řepkový | |
moučkový cukr na posypání | Cukr bílý |