Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jablka v těstíčku)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie5 076 kJ /
1 213 kcal
Bílkoviny43,91 g
– z toho živočišné bílkoviny27,56 g
– z toho rostlinné bílkoviny16,35 g
Tuky24,21 g
– nasycené7,87 g
– nenasycené10,72 g
–– mononenasycené7,12 g
–– polynenasycené3,60 g
––– omega 30,37 g
Vláknina19,57 g
Cholesterol 536 mg
Sodík 342 mg
Sůl0,72 g
Sacharidy195,15 g
– cukry76,70 g
––– laktóza14,70 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
120 g 120 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 120 g
1 balení 1 balení vanilkového pudinku v prášku Puding v prášku 37 g
300 ml 300 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 300 ml
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
4 4 jablka Jablko čerstvé 600 g
tuk na smažení Olej řepkový
moučkový cukr na posypání Cukr bílý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.