Nutriční hodnoty (Dušená zelenina s novými brambory)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 470 kJ / 112 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 3,73 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 3,73 g |
Tuky | 0,87 g |
– nasycené | 0,21 g |
– nenasycené | 0,54 g |
–– mononenasycené | 0,26 g |
–– polynenasycené | 0,27 g |
––– omega 3 | 0,01 g |
Vláknina | 8,60 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 14 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 19,80 g |
– cukry | 15,20 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
1 1 červená paprika | Paprika červená čerstvá | 150 g |
1 1 menší cuketa | Cuketa čerstvá | 100 g |
konzervovaná rajčata | Rajče červené sterilované | |
čerstvá rajčata | Rajče červené čerstvé | |
nové brambory | Brambor raný | |
jarní cibulka | Cibulka jarní čerstvá | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
čerstvá bazalka | Bazalka čerstvá |