Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vydatný sezónní salát)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie5 606 kJ /
1 340 kcal
Bílkoviny13,80 g
– z toho živočišné bílkoviny5,25 g
– z toho rostlinné bílkoviny8,55 g
Tuky127,75 g
– nasycené61,89 g
– nenasycené64,25 g
–– mononenasycené54,56 g
–– polynenasycené9,69 g
––– omega 30,16 g
Vláknina18,85 g
Cholesterol 105 mg
Sodík 2,43 g
Sůl6,00 g
Sacharidy25,35 g
– cukry19,46 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
250 g 250 g zelených fazolek Fazolky čerstvé 250 g
1 1 cuketa Cuketa čerstvá 100 g
3 3 rajčata Rajče červené čerstvé 180 g
2 2 jarní cibulky Cibulka jarní čerstvá
150 g 150 g slaniny Špek 150 g
1-2 stroužky 1-2 stroužky česneku Česnek čerstvý 10.5 g
3 3 polévkové lžíce olivového oleje Olej olivový
1 1 polévková lžíce bílého vinného octa Ocet vinný bílý
2 2 kávové lžičky dijonské hořčice Hořčice dijonská
sůl Sůl mořská
špetka špetka cukru Cukr bílý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.