Nutriční hodnoty (Vydatný sezónní salát)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 606 kJ / 1 340 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 13,80 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 5,25 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 8,55 g |
Tuky | 127,75 g |
– nasycené | 61,89 g |
– nenasycené | 64,25 g |
–– mononenasycené | 54,56 g |
–– polynenasycené | 9,69 g |
––– omega 3 | 0,16 g |
Vláknina | 18,85 g |
Cholesterol | 105 mg |
Sodík | 2,43 g |
Sůl | 6,00 g |
Sacharidy | 25,35 g |
– cukry | 19,46 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
250 g 250 g zelených fazolek | Fazolky čerstvé | 250 g |
1 1 cuketa | Cuketa čerstvá | 100 g |
3 3 rajčata | Rajče červené čerstvé | 180 g |
2 2 jarní cibulky | Cibulka jarní čerstvá | |
150 g 150 g slaniny | Špek | 150 g |
1-2 stroužky 1-2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 10.5 g |
3 3 polévkové lžíce olivového oleje | Olej olivový | |
1 1 polévková lžíce bílého vinného octa | Ocet vinný bílý | |
2 2 kávové lžičky dijonské hořčice | Hořčice dijonská | |
sůl | Sůl mořská | |
špetka špetka cukru | Cukr bílý |