Nutriční hodnoty (Opilé banány v horké čokoládě)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 5 968 kJ / 1 427 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 31,26 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 25,28 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 5,98 g |
Tuky | 39,71 g |
– nasycené | 24,68 g |
– nenasycené | 11,98 g |
–– mononenasycené | 9,84 g |
–– polynenasycené | 2,13 g |
––– omega 3 | 0,33 g |
Vláknina | 13,70 g |
Cholesterol | 130 mg |
Sodík | 311 mg |
Sůl | 0,65 g |
Sacharidy | 208,80 g |
– cukry | 139,00 g |
––– laktóza | 30,90 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 2 banány | Banán čerstvý | 180 g |
1 hrst 1 hrst rozinek | Rozinky | 50 g |
80 ml 80 ml vaječného koňaku | Likér vaječný | 80 ml |
citronová šťáva | Šťáva z citrónu | |
2 2 vanilkové pudinky v prášku bez vaření | Puding v prášku | 80 g |
600 ml 600 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 600 ml |
cukr (podle chuti) | Cukr bílý | |
50 g 50 g čokolády na vaření | Čokoláda hořká 40% | 50 g |
50 g 50 g smetany ke šlehání 33% tuku | Smetana kravská sladká 30% | 50 ml |