Nutriční hodnoty (Drobenková buchta se švestkami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 16 706 kJ / 3 993 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 76,74 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 26,74 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 50,00 g |
Tuky | 126,37 g |
– nasycené | 73,39 g |
– nenasycené | 45,60 g |
–– mononenasycené | 39,60 g |
–– polynenasycené | 6,00 g |
––– omega 3 | 0,46 g |
Vláknina | 15,00 g |
Cholesterol | 852 mg |
Sodík | 311 mg |
Sůl | 0,67 g |
Sacharidy | 629,65 g |
– cukry | 273,25 g |
––– laktóza | 13,25 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 hrnky 2 hrnky polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 500 g |
1 hrnek 1 hrnek cukru krupice | Cukr bílý | 250 g |
125 g 125 g másla | Máslo kravské | 125 g |
1 hrnek 1 hrnek mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 250 ml |
2 2 celá vejce | Vejce slepičí | 140 g |
1 1 kypřicí prášek | Kypřící prášek | |
mletá skořice na posypání | Skořice ceylonská mletá | |
1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
cukr krupice (na posypání) | Cukr bílý | |
švestky (i jiné ovoce) | Švestky čerstvé | |
hrubá mouka na vysypání plechu | Mouka pšeničná hrubá | |
tuk na vymazání plechu | Margarín |