Nutriční hodnoty (Focaccia podle Emanuele Ridi (Italský chléb))
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 4 724 kJ / 1 129 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 30,25 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 30,25 g |
Tuky | 28,85 g |
– nasycené | 4,30 g |
– nenasycené | 23,55 g |
–– mononenasycené | 18,28 g |
–– polynenasycené | 5,27 g |
––– omega 3 | 0,28 g |
Vláknina | 8,30 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 3,01 g |
Sůl | 7,50 g |
Sacharidy | 182,95 g |
– cukry | 12,70 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
250 g 250 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 250 g |
200 ml 200 ml vody | Voda | 200 ml |
10 g 10 g kvasnic | Droždí pekařské lisované | 10 g |
1/2 lžíce 1/2 lžíce hrubé mořské soli | Sůl mořská | 7.5 g |
25 ml 25 ml olivového oleje | Olej olivový | 25 ml |