Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Focaccia podle Emanuele Ridi (Italský chléb))

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie4 724 kJ /
1 129 kcal
Bílkoviny30,25 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny30,25 g
Tuky28,85 g
– nasycené4,30 g
– nenasycené23,55 g
–– mononenasycené18,28 g
–– polynenasycené5,27 g
––– omega 30,28 g
Vláknina8,30 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 3,01 g
Sůl7,50 g
Sacharidy182,95 g
– cukry12,70 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
250 g 250 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 250 g
200 ml 200 ml vody Voda 200 ml
10 g 10 g kvasnic Droždí pekařské lisované 10 g
1/2 lžíce 1/2 lžíce hrubé mořské soli Sůl mořská 7.5 g
25 ml 25 ml olivového oleje Olej olivový 25 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.