Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Buchty od kuchaře Petra)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 30

Energie24 657 kJ /
5 893 kcal
Bílkoviny129,33 g
– z toho živočišné bílkoviny30,48 g
– z toho rostlinné bílkoviny98,85 g
Tuky192,25 g
– nasycené70,81 g
– nenasycené105,51 g
–– mononenasycené55,85 g
–– polynenasycené49,66 g
––– omega 32,49 g
Vláknina58,06 g
Cholesterol 507 mg
Sodík 324 mg
Sůl0,68 g
Sacharidy839,53 g
– cukry380,34 g
––– laktóza32,65 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
50 g 50 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 50 g
50 g 50 g cukru krupice Cukr bílý 50 g
200 ml 200 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 200 ml
42 g 42 g droždí (1 kostka) Droždí pekařské lisované 42 g
500 g 500 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 500 g
80 g 80 g cukru krupice Cukr bílý 80 g
1 1 žloutek Vaječný žloutek 23 g
špetka špetka soli Sůl mořská
1/2 sáčku 1/2 sáčku vanilkového cukru Cukr vanilkový 4 g
200 ml 200 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 200 ml
100 g 100 g másla Máslo kravské 100 g
20 ml 20 ml oleje Olej řepkový 20 ml
150 g 150 g mletého máku Mák modrý mletý 150 g
250 ml 250 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 250 ml
5 lžic 5 lžic cukru krupice Cukr bílý 60 g
100 g 100 g nastrouhaných piškotů nebo perníku na vaření Piškoty 100 g
1/2 sáčku 1/2 sáčku vanilkového cukru Cukr vanilkový 4 g
50 ml 50 ml rumu Rum 50 ml
50 g 50 g rozinek Rozinky 50 g
5 g 5 g skořice Skořice ceylonská 5 g
150 g 150 g povidel Povidla 150 g
20 ml 20 ml rumu Rum 20 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.