Nutriční hodnoty (Bábovka ze Salka s mandlemi)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 9 908 kJ / 2 368 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 102,98 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 55,48 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 47,50 g |
Tuky | 97,36 g |
– nasycené | 17,02 g |
– nenasycené | 65,44 g |
–– mononenasycené | 40,00 g |
–– polynenasycené | 25,44 g |
––– omega 3 | 0,18 g |
Vláknina | 19,00 g |
Cholesterol | 1,56 g |
Sodík | 823 mg |
Sůl | 2,80 g |
Sacharidy | 260,50 g |
– cukry | 11,90 g |
––– laktóza | 4,90 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
6 6 vajec | Vejce slepičí | 420 g |
1 1 Hera | Margarín | |
1 plechovka 1 plechovka Salka | Mléko kondenzované slazené | |
100 ml 100 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 100 ml |
300 g 300 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 300 g |
1,5 1,5 prášku do pečiva | Kypřící prášek | 18 g |
100 g 100 g nasekaných mandlí | Mandle loupané | 100 g |
tuk na vysypání formy | Margarín | |
mouka na vysypání formy | Mouka pšeničná hladká |