Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřová panenka se švestkami a švestkovým přelivem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie5 247 kJ /
1 254 kcal
Bílkoviny228,00 g
– z toho živočišné bílkoviny228,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,00 g
Tuky38,00 g
– nasycené9,10 g
– nenasycené19,30 g
–– mononenasycené16,80 g
–– polynenasycené2,50 g
––– omega 30,20 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 480 mg
Sodík 460 mg
Sůl1,00 g
Sacharidy0,00 g
– cukry0,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 kg 1 kg vepřové panenky Vepřová panenka 1000 g
1 1 skořice (vcelku) Skořice ceylonská
4 4 hřebíčky Hřebíček
2 kuličky 2 kuličky nového koření Nové koření
1 1 povidla Povidla
1 balení 1 balení sušených švestek Švestky sušené
malý stroužek stroužek česneku Česnek čerstvý
pepř Pepř černý
sůl Sůl mořská
olivový olej Olej olivový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.