Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Svíčková na smetaně)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie15 926 kJ /
3 806 kcal
Bílkoviny196,03 g
– z toho živočišné bílkoviny187,90 g
– z toho rostlinné bílkoviny8,13 g
Tuky286,37 g
– nasycené103,66 g
– nenasycené172,57 g
–– mononenasycené133,43 g
–– polynenasycené39,14 g
––– omega 310,14 g
Vláknina15,20 g
Cholesterol 696 mg
Sodík 2,90 g
Sůl7,15 g
Sacharidy104,80 g
– cukry74,20 g
––– laktóza7,50 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
800 g 800 g zadního hovězího Hovězí kýta 800 g
300 g 300 g kořenové zeleniny Mrkev čerstvá 300 g
(mrkev, celer, petržel ve stejném poměru) Petržel kořenová čerstvá
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
50 g 50 g plnotučné hořčice Hořčice plnotučná 50 g
2 lžíce 2 lžíce cukru Cukr bílý 50 g
2 lžíce 2 lžíce octa Ocet lihový 30 ml
100 g 100 g oleje Olej řepkový 100 ml
kousek kousek másla Máslo kravské
100 g 100 g uzené slaniny Špek 100 g
1 lžíce 1 lžíce mouky (nebo podle potřeby) Mouka pšeničná hladká 10 g
250 ml 250 ml smetany na šlehání 33% Smetana kravská sladká 30% 250 ml
3 ks 3 ks bobkového listu Bobkový list sušený
5 ks 5 ks nového koření Nové koření
5 kuliček 5 kuliček pepře Pepř černý
citronová šťáva na dochucení Šťáva z citrónu
sůl Sůl mořská
vývar Vývar masový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.