Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Olihně s rukolou, rajčatovou salsou a špenátovými brambory)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie466 kJ /
111 kcal
Bílkoviny3,57 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny3,57 g
Tuky0,53 g
– nasycené0,12 g
– nenasycené0,29 g
–– mononenasycené0,06 g
–– polynenasycené0,22 g
––– omega 30,00 g
Vláknina7,28 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 20 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy21,00 g
– cukry11,06 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
8 8 chapadel z olihní větších(pokud jsou menší tak 12) Oliheň
4 stroužky 4 stroužky česneku Česnek čerstvý 28 g
rukola Rukola čerstvá
3-4 3-4 čerstvá rajčata Rajče červené čerstvé 210 g
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
olivový olej Olej olivový
petržel kadeřavá Petržel kořenová čerstvá
čerstvý špenát Špenát čerstvý
sójová omáčka Sójová omáčka Tamari
brambory Brambor zimní
trochu trochu másla Máslo kravské

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.