Nutriční hodnoty (Olihně s rukolou, rajčatovou salsou a špenátovými brambory)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 466 kJ / 111 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 3,57 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 3,57 g |
Tuky | 0,53 g |
– nasycené | 0,12 g |
– nenasycené | 0,29 g |
–– mononenasycené | 0,06 g |
–– polynenasycené | 0,22 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 7,28 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 20 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 21,00 g |
– cukry | 11,06 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
8 8 chapadel z olihní větších(pokud jsou menší tak 12) | Oliheň | |
4 stroužky 4 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 28 g |
rukola | Rukola čerstvá | |
3-4 3-4 čerstvá rajčata | Rajče červené čerstvé | 210 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
olivový olej | Olej olivový | |
petržel kadeřavá | Petržel kořenová čerstvá | |
čerstvý špenát | Špenát čerstvý | |
sójová omáčka | Sójová omáčka Tamari | |
brambory | Brambor zimní | |
trochu trochu másla | Máslo kravské |