Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Amur zapečený s brambory a slaninou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 6

Energie4 499 kJ /
1 075 kcal
Bílkoviny28,10 g
– z toho živočišné bílkoviny26,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,10 g
Tuky99,14 g
– nasycené50,07 g
– nenasycené47,72 g
–– mononenasycené41,00 g
–– polynenasycené6,72 g
––– omega 30,15 g
Vláknina4,90 g
Cholesterol 130 mg
Sodík 2,61 g
Sůl6,50 g
Sacharidy17,10 g
– cukry7,20 g
––– laktóza6,50 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 vyčištěný amur i s kůží Amur filet
10 dkg 10 dkg slaniny Špek 100 g
10 dkg 10 dkg tvrdého sýra Sýr kravský tvrdý 30% 100 g
petržel kadeřavá Petržel kořenová čerstvá
čerstvý libeček Libeček čerstvý
cibule Cibule čerstvá
5 stroužků 5 stroužků česneku Česnek čerstvý 35 g
kmín Kmín
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
brambory olej Brambor zimní

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.