Nutriční hodnoty (Amur zapečený s brambory a slaninou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 6
Energie | 4 499 kJ / 1 075 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 28,10 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 26,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,10 g |
Tuky | 99,14 g |
– nasycené | 50,07 g |
– nenasycené | 47,72 g |
–– mononenasycené | 41,00 g |
–– polynenasycené | 6,72 g |
––– omega 3 | 0,15 g |
Vláknina | 4,90 g |
Cholesterol | 130 mg |
Sodík | 2,61 g |
Sůl | 6,50 g |
Sacharidy | 17,10 g |
– cukry | 7,20 g |
––– laktóza | 6,50 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 vyčištěný amur i s kůží | Amur filet | |
10 dkg 10 dkg slaniny | Špek | 100 g |
10 dkg 10 dkg tvrdého sýra | Sýr kravský tvrdý 30% | 100 g |
petržel kadeřavá | Petržel kořenová čerstvá | |
čerstvý libeček | Libeček čerstvý | |
cibule | Cibule čerstvá | |
5 stroužků 5 stroužků česneku | Česnek čerstvý | 35 g |
kmín | Kmín | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
brambory olej | Brambor zimní |