Nutriční hodnoty (Červencová večeře)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 913 kJ / 1 174 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 114,23 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 105,68 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 8,55 g |
Tuky | 60,53 g |
– nasycené | 30,36 g |
– nenasycené | 24,59 g |
–– mononenasycené | 19,73 g |
–– polynenasycené | 4,86 g |
––– omega 3 | 0,23 g |
Vláknina | 14,35 g |
Cholesterol | 771 mg |
Sodík | 3,77 g |
Sůl | 9,03 g |
Sacharidy | 36,55 g |
– cukry | 29,50 g |
––– laktóza | 10,95 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 2 kedlubny | Kedluben čerstvý | 360 g |
cca 15 dkg 15 dkg šunky | Šunka vepřová vařená | 150 g |
cca 15 dkg 15 dkg Eidamu | Sýr kravský tvrdý 30% | 150 g |
1 1 bílý jogurt | Jogurt kravský bílý 1,5% | |
2 obdélníčky 2 obdélníčky taveného sýra | Sýr tavený | 70 g |
1 lžíce 1 lžíce másla | Máslo kravské | 10 g |
2 2 vajíčka | Vejce slepičí | 140 g |
1/2 1/2 cibule | Cibule čerstvá | 35 g |
1 1 mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
pažitka | Pažitka čerstvá | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý |