Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Polentovo-špaldové krekry)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie7 048 kJ /
1 684 kcal
Bílkoviny53,74 g
– z toho živočišné bílkoviny22,84 g
– z toho rostlinné bílkoviny30,90 g
Tuky65,08 g
– nasycené37,72 g
– nenasycené21,33 g
–– mononenasycené17,20 g
–– polynenasycené4,13 g
––– omega 30,46 g
Vláknina22,95 g
Cholesterol 146 mg
Sodík 5,78 g
Sůl10,63 g
Sacharidy209,49 g
– cukry25,09 g
––– laktóza11,54 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
115 g 115 g špaldové mouky Mouka špaldová hrubá 115 g
150 g 150 g polenty Polenta 150 g
1 lžička 1 lžička soli Sůl mořská 8 g
1/2 lžičky 1/2 lžičky jedlé sody nebo prášku do pečiva Jedlá soda 6 g
1/2 lžičky 1/2 lžičky kajenského pepře nebo chilli Chilli paprička mletá 2.5 g
50 g 50 g strouhaného parmazánu Parmezán 50 g
40 g 40 g másla Máslo kravské 40 g
180 ml 180 ml podmáslí či kefíru Podmáslí 180 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.